Gratis Informatieavond op donderdag 1 juni 2017

Zijnsoriëntatie als pad voor levenskunst

Een gratis kennismaking met Zijnsoriëntatie, de school, trainer(s) en het aanbod. 

Op donderdag 1 juni 2017 vindt de eerstvolgende Informatieavond plaats op de school voor Zijnsoriëntatie in Utrecht. De Informatieavond is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met het Zijnsgeoriënteerde werk en voor mensen die erover denken om een workshop of training te gaan volgen. Het programma start om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur; vanaf 18.30 is de school geopend en staat koffie en thee klaar. De toegang van deze avond is gratis, meld je graag aan!

De Informatieavond bestaat uit een gevarieerd programma waarin je informatie krijgt over Zijnsoriëntatie als pad voor levenskunst. Wat is Zijnsoriëntatie? Wat is Verlichting? Waaruit bestaat een pad van Verlichte Levenskunst – en wat vraagt dat van je? Daarover gaan we graag met alle aanwezigen in gesprek. Naast deze dialoog kun je tijdens deze middag ook zelf één van de werkwijzen van Zijnsoriëntatie ervaren in een oefenstructuur. Je ontdekt dan direct wat Zijnsoriëntatie voor jou kan betekenen. Een student aan de Zijnstraining vertelt vanuit zijn/haar eigen ervaring wat Zijnsoriëntatie en het lopen van het Zijnsgeoriënteerde pad voor hem/haar betekent.

Afsluitend geven we graag inzicht in de Zijnstraining en ons overige aanbod. Zo krijg je een helder beeld van de verschillende programma’s die je kunt volgen, wat de intensiteit daarvan is en wat het van je vraagt. Uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Deze dag wordt begeleid door Annet Posthuma (trainer van de Zijnstraining) en Mariska Denayere (zakelijk leider en eerste aanspreekpunt van de school). Ook is een student uit de Zijnstraining aanwezig.

Heb je na de Informatievond nog vragen of wil je graag overleggen wat voor jou een passende keuze is? Wij denken natuurlijk graag met je mee! Neem daarvoor contact op met Mariska.

Programma

  • Welkom en korte inleiding over Zijnsoriëntatie als pad voor levenskunst
  • In dialoog over Zijnsoriëntatie en het lopen van het Zijnsgeoriënteerde pad
  • Korte workshop meditatie en lichaamswerk
  • Ervaringen van een student aan de school
  • Uitleg over het schoolaanbod

Deelname is gratis, meld je wel graag van tevoren aan. 


Praktische informatie

Datum: donderdag 1 juni 2017
Tijd: van 19.00 – 21.00 uur (geen inloop-programma)
TrainerAnnet Posthuma
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht
Prijs: gratis

Direct aanmelden