Summerschool

Een vijfdaagse retraite op de school

Voor studenten en oud-studenten van de school voor Zijnsoriëntatie. Er zijn enkele plaatsen beschikbaar voor deelnemers van buiten de school. 

De eerstvolgende Summerschool vindt plaats in de zomer van 2019. In dit huidige schooljaar wordt de Zomerretraite in Marelles georganiseerd.

In de Summerschool ligt het zwaartepunt in de werkwijzen van het ‘tweede perspectief’. We maken de vrije dimensie wakker en laten ons daardoor vormen op geestelijk, energetisch en lichamelijk niveau. We laten onze spirituele gedaante geboren worden uit heilig Liefdeslicht, voorbij alle biologische en culturele bepaaldheden. Zo ontdekken we wie we zijn als puur, tijdloos wezen. Hiermee ontketenen we een grote expansieve kracht, die ons uit onze kleine psyche-ruimte tilt en ons inwijdt in een verlichte Zijnswijze. We doen dit met lichaamswerk, visualisatie, dans, meditatieve verkenning en massage.


3e Summerschool in juli 2019

De Summerschool werd voor het eerst gehouden in de zomer van 2015. Deze retraite in onze eigen school (Doelenstraat, Utrecht) was een prachtige en indrukwekkende retraite. Met 60 deelnemers was de retraite volgeboekt. Het was wonderlijk hoe snel de groep afgestemd raakte en in de loop van de vijf dagen steeds makkelijker toegang kreeg tot hun verlichte aard. Het was een experiment om de zomerretraite niet residentieel te houden en te beperken tot vijf dagen. Dit experiment is dermate goed uitgepakt, dat we besloten hebben om de Summerschool om het jaar te organiseren; het andere jaar vindt dan onze vertrouwde residentiële Zomerretraite plaats in Marelles. De eerstvolgende Summerschool vindt plaats in de zomer van 2019!


Praktische informatie

Datum: dinsdag 2 t/m zaterdag 6 juli 2019
Tijd: dagelijks van 10.00 – 17.00 uur
Leraar: Hans Knibbe
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht
Prijs: