fbpx

19 mei: Informatie-avond Opleiding (na driejarige Zijnstraining)

Opleiding trainer, begeleider en leraar Zijnsoriëntatie

Alleen voor studenten die de driejarige Zijnstraining hebben afgerond of deze dit schooljaar afronden (groep 3H) Heb je de ambitie om trainer, begeleider of leraar Zijnsoriëntatie te worden? Dan kun je – na toelating – na de driejarige Zijnstraining jouw pad vervolgen met de Opleiding trainer, begeleider en leraar Zijnsoriëntatie.

Wij vinden het belangrijk om geïnteresseerden in de ‘Opleiding trainer, begeleider en leraar Zijnsoriëntatie’ tijdig te informeren over de Opleiding. Daarom organiseren wij op vrijdag 19 mei 2017 een informatie-avond. Naast huidige studenten uit het 3e jaar is deze avond ook voor geïnteresseerden die al eerder de Zijnstraining hebben afgerond.

Tijdens de Informatie-avond zal Iene van Oijen – trainer van de opleider – uitleg geven over de opleiding zelf, de opzet en de toelatingsprocedure. Uiteraard heb je die avond alle gelegenheid om vragen te stellen. De week na deze avond ontvang je de documenten voor de toelatingsprocedure per mail.

De avond start om 19.00 uur en eindigt om circa 21.30 uur.

Wil je nu vast meer lezen over de opleiding. Klik dan hier.

Wil je aanwezig zijn bij de informatie-bijeenkomst, meld je dan per mail aan. We vinden het fijn om vooraf een indruk te krijgen wie allemaal geïnteresseerd zijn in de opleiding.
Overweeg je om met de Opleiding te starten, maar kun je de 19e niet aanwezig zijn, stuur dan eveneens een e-mail aan de school. Wij zorgen dan dat je de info ontvangt.