fbpx

25 november: Inspiratiedag Zijnsoriëntatie voor jong-volwassenen

Thema: Wie ben je ten diepste?

Op zaterdag 25 november is de eerstvolgende Inspiratiedag voor jong-volwassenen (tot ca. 30 jaar) o.l.v. Guus Jongen. De Inspiratiedagen zijn bedoeld voor jongeren die geïnteresseerd zijn in hedendaagse spiritualiteit en die zich aangesproken voelen door Zijnsoriëntatie.

Het thema van deze dag is: Wie ben je ten diepste? Vaak geloven we dat we ‘zijn’ wie we geworden zijn. Alsof we een neerslag zijn van onze ervaringen en van onze geschiedenis. Continu (en vaak onopgemerkt) identificeren we ons historisch gegroeid zelfbeeld. Dit kan een positief zelfbeeld zijn of een negatief zelfbeeld, maar beide doen geen recht aan de werkelijkheid. Je bént namelijk niet wie je geworden bent; je bent veel ruimer dan dat!

De meesten van ons hebben wel een notie dat we veel ruimer zijn dan ons zelfbeeld. Wellicht heb je zelf ook weleens een moment gehad waarop je je ineens realiseert: ‘Dit is wie ik ben!’ Dan herken je ineens jouw diepste aard die open, stralend, liefdevol en compleet is. Vaak ‘overvalt’ zo’n realisatie je. Gelukkig kun je leren hoe je (steeds opnieuw) contact maakt met jouw aard, om te zijn wie jij ten diepte bent. Tijdens deze Inspiratiedag doen we dit door af te stemmen op de vrije dimensie, waarin jouw ware aard van nature aan het licht komt – volkomen vrij!

Tijdens de Inspiratiedag maken we gebruik van verschillende Zijnsgeoriënteerde werkvormen, zoals meditatie in beweging, zitmeditatie, dansen en oefeningen in twee- of drietallen. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en inzichten.


Praktische informatie

Data: zaterdag 25 november 2017
Tijd: 10.00-17.00 uur
Trainers: Guus Jongen
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht
Kosten: € 50,- per dag

Direct inschrijven