fbpx

15 april: 3e Inspiratiedag voor jongvolwassenen

Zijnsoriëntatie voor jongvolwassenen

Speciaal voor mensen tot circa 30 jaar

Op zaterdag 15 april vindt de 3e Inspiratiedag voor jongvolwassenen plaats. De trainer van deze dag is Annet Posthuma.

Het thema van deze 3e Inspiratiedag is: In relatie Zijn. De werkelijkheid is dat we (altijd al) in verbinding met alles en iedereen zijn, of we dat nu ervaren of niet. Toch worstelen we vaak met onze relaties. Als een soort eilandjes vermijden we het om in contact te zijn. We kiezen of teveel voor onszelf of teveel voor de ander, waardoor we niet echt in verbinding kunnen zijn. We denken vaak dat we moeten kiezen tussen trouw aan onszelf zijn of trouw aan de ander.

Tijdens deze Inspiratiedag maak je contact met jouw oorspronkelijke zelf, dat geënt is op de open werkelijkheid van Zijn. Vanuit jouw oorspronkelijke zelf ben je als vanzelfsprekend in relatie, leef je jouw vorm in verbinding met de ander. Van daaruit kun je ontdekken welk patroon je geneigd bent te volgen, als je vanuit je dagelijkse zelf in relatie bent. Door daar zicht op te krijgen kun je leren voorbij dat patroon te gaan en plaats te nemen in de contactvolle werkelijkheid van Zijn.

Inspiratiedagen: speciaal voor jongvolwassenen

De Inspiratiedagen zijn bedoeld voor alle jongeren die geïnteresseerd zijn in hedendaagse spiritualiteit en zich aangesproken voelen door Zijnsoriëntatie. Tijdens de Inspiratiedagen maak je contact met je vrije aard en ontdek je samen met leeftijdsgenoten hoe je meer vanuit vrijheid kunt leven. We gebruiken verschillende Zijnsgeoriënteerde werkvormen, zoals meditatie in beweging, zitmeditatie, dansen en oefeningen in twee- of drietallen. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en inzichten.

Jaarlijks organiseren we 4 Inspiratiedagen, elke keer met een eigen thema. Dit schooljaar zijn er al twee inspiratiedagen geweest. Naast de eerstvolgende Inspiratiedag op 15 april 2017 kun je de 4e Inspiratiedag volgen op 13 mei 2017. De dagen zijn los van elkaar te volgen, maar ook na elkaar.


Praktische informatie

Schooljaar 2016 – 2017

Datum: zaterdag 15 april 2017
Tijd: dagelijks van 10.00-17.00 uur
Trainer: Annet Posthuma
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht
Kosten: € 50,- per dag

Direct inschrijven