fbpx

Aanbod voor jongvolwassenen

Speciaal voor mensen tot circa 30 jaar

De school voor Zijnsoriëntatie in Utrecht geeft jongeren tot circa 30 jaar een eigen plek in de Zijnsgeoriënteerde gemeenschap. Deze dagen zijn bedoeld voor jongeren die geïnteresseerd zijn in hedendaagse spiritualiteit en die zich aangesproken voelen door Zijnsoriëntatie. Veel jonge mensen vinden het beoefenen van Zijnsoriëntatie met gelijkgestemde leeftijdsgenoten zeer inspirerend en waardevol, juist omdat ze bij elkaar veel herkenning vinden. De thema’s in de verschillende programma’s sluiten goed aan bij de ervaringen van jongvolwassenen.

In het schooljaar 2019-2020 zal Esther Hamers (leraar Zijnsoriëntatie) het aanbod voor jongvolwassenen gaan verzorgen.

Drie verschillende programma’s

Bij de school kun je drie verschillende programma’s volgen voor jongvolwassenen. Deze programma’s zijn los van elkaar te volgen, maar ook in combinatie met elkaar. Juist die combinatie zorgt ervoor dat je meer verdieping zult ervaren in de beoefening. Het aanbod is bedoeld voor mensen tot circa 30 jaar. Ervaring met Zijnsoriëntatie is niet nodig, behalve voor de Coachgroep. Het aanbod vindt plaats aan de school voor Zijnsoriëntatie (Doelenstraat 42, Utrecht) en wordt begeleid door Esther Hamers.

Tweedaagse Jongerenworkshop
Tweedaagse kennismaking met Zijnsoriëntatie.

  • Op zaterdag 14 én zondag 15 december 2019 van 10.00 tot 17.00 uur
  • Kosten: € 100,-
  • Klik hier voor meer informatie en direct aanmelden

Inspiratiedagen
Er zijn drie Inspiratiedagen in 2020. Deze dagen zijn los van elkaar te volgen.

  • Drie zaterdagen: 18 januari, 4 april, 23 mei 2020 van 10.00 tot 17.00 uur
  • Kosten: € 50,- per dag
  • Klik hier voor meer informatie en direct aanmelden

Coachgroep
Een reeks van 5 zaterdagen waarin je persoonlijk begeleid wordt om vanuit een hogere optiek met dagelijkse fricties te leren omgaan.

  • Vijf zaterdagen: 4 januari, 15 februari, 7 maart, 28 maart en 2 mei 2020
  • Tijd: van 10.00 tot 14.00 uur
  • Kosten: € 200,- voor vijf dagdelen
  • Klik hier voor meer informatie en direct aanmelden

Over Esther Hamers

Esther Hamers (1971) is als leraar verbonden aan de school voor Zijnsoriëntatie. Zij verzorgt het aanbod voor jongvolwassenen aan de school.

Naast leraar Zijnsoriëntatie is Esther psycholoog (NIP). Zij werkte bij diverse arbeids- en organisatieadviesbureaus en heeft veel ervaring opgedaan in ontwikkelgerichte assessments, (loopbaan)coaching en hoger management development trajecten. Als zelfstandig psycholoog adviseert zij regelmatig kandidaten én opdrachtgevers over vitale en duurzame inzetbaarheid van mensen in werk.

Esther Hamers heeft een eigen praktijk in Amsterdam.