Bericht van Mariska Denayere

Afscheid als zakelijk leider van de school

Na ruim drieënhalf jaar zal ik in januari 2019 afscheid nemen als zakelijk leider van de school voor Zijnsoriëntatie. Mijn belangrijkste taak was om ervoor te zorgen dat we – ook in organisatorisch opzicht – weer een stevig fundament van de school zouden creëren. Daar zijn we, volgens mij, met het hele team goed in geslaagd: het gaat echt goed met de school!

Nu wil ik mijn ambities en inspiratie weer op een andere plek vormgeven; daar zie ik naar uit. Het voelt voor mij dan ook kloppend om te vertrekken, maar het laat me zeker niet onberoerd. Ik houd immers van de school, van Zijnsoriëntatie!
En ik kijk met veel liefde terug op mijn samenwerking met mijn collega’s, de holons en alle studenten. Het was een prachtige, bijzondere, rijke en inspirerende tijd aan de school. Ik heb veel geleerd, veel ervaren. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Mijn functie wordt voor een deel overgenomen door Famke van Halteren en Annet Posthuma binnen het dagelijks bestuur van de school. Voor mijn taken die vooral organiserend en coördinerend waren, is inmiddels een bureaucoördinator aangesteld: Herma Hoekman. Gezamenlijk zorgen we voor een goede overdracht naar deze nieuwe collega!

En natuurlijk blijf ik verbonden aan de school voor Zijnsoriëntatie. Zijnsoriëntatie is mijn pad: ik blijf student en lid van de Zijnskring. We blijven elkaar – gelukkig – dan ook zeker ontmoeten!