fbpx

Boekpresentatie

Gezonde Zelfliefde

In maart 2018 verschijnt het nieuwe boek van Hans Knibbe: Gezonde Zelfliefde, waarom het nodig is en hoe je het kunt beoefenen. Om dit nieuwe boek te presenteren organiseert Stichting Zijnsoriëntatie een feestelijke boekpresentatie.

De boekpresentatie van ‘Gezonde Zelfliefde’ vindt plaats op zaterdag 24 maart in de Lutherse Kerk in Utrecht. Tijdens deze boekpresentatie vertelt Hans Knibbe over zijn nieuwe boek en het belang van Gezonde Zelfliefde. Daarna volgt een driegesprek waarin Hans Knibbe het gesprek aangaat met André van der Braak (hoogleraar boeddhistische filosofie in dialoog met andere levensbeschouwelijke tradities, Vrije Universiteit Amsterdam’) én een tweede gastspreker over het onderwerp Gezonde Zelfliefde.

Aan het einde van de middag kun je jouw exemplaar van ‘Gezonde Zelfliefde’ door Hans Knibbe laten signeren. We sluiten de middag feestelijk af met een hapje en drankje.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 24 maart 2018
Tijd: van 14.30 – 17.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur)
Leraar/auteur: Hans Knibbe
Adres: Lutherse Kerk, Hamburgerstraat 9, 3512 NN Utrecht
Toegang: € 10,- per persoon

Direct aanmelden


Over het boek: Gezonde Zelfliefde

Gezonde zelfliefde is een door Hans Knibbe ontwikkelde werkvorm om de inherente liefde die in je aard besloten ligt vrij te maken en je daardoor te laten verwarmen. Zo ontspan je, durf je weer aanwezig te zijn bij de lege plekken in jezelf en ontwikkel je compassie voor jezelf en anderen. Je leert om jezelf liefdevol nabij te zijn, je energie te laten dalen en contact te maken met je wijsheidsgeest. Zo creëer je een goed uitgangspunt om passende antwoorden te vinden in het leven van alledag.

Gezonde zelfliefde is niet vanzelfsprekend. De westerse leefstijl en de emotionele tekorten uit je jeugd maken dat je je blik van jezelf af richt en vervulling zoekt in iets buiten je. Deze zoekende houding zet zich voort in je omgang met geliefden, je werk en de psychologische of spirituele ontwikkelingspaden die je gaat. Zo blijf je van jezelf verwijderd. Gezonde zelfliefde is daarom geen luxe, het is een noodzaak. Dit boek biedt een schat aan inzichten en methodes om deze kunst te ontwikkelen.

Adeline van Waning over dit boek:
“Gezonde zelfliefde is een parel, een juweel… Een belangrijk boek dat vele thema’s samenbrengt en op creatieve en vernieuwende wijze integreert, waaronder boeddhistische invalshoeken en actuele inzichten in dynamische psychologie. Een ‘rijk’ en verrijkend boek, een fundamentele bijdrage.” 

André van der Braak over dit boek:
“Knibbe heeft een fijn oog voor ‘spiritual bypassing’. Om dit gevaar tegen te gaan biedt dit boek een schat aan zowel verhelderende inzichten als krachtige methoden. Van harte aanbevolen.”

Bestel nu alvast jouw boek!

Wil jij dit nieuwe boek dat in maart 2018 verschijnt zo snel mogelijk in huis hebben, bestel dan nu vast een exemplaar.  Je hebt het boek ‘Gezonde Zelfliefde’ dan als een van de eersten in huis én je betaalt bovendien geen verzendkosten. Deze ‘voorintekening’ eindigt op 10 maart 2018, vanaf die datum brengen wij wel verzendkosten in rekening.

Auteur: Hans Knibbe
ISBN: 9789056703844
Uitgeverij: Asoka
Aantal pagina’s: 204
Uitgave: Hardcover
Prijs: € 22,95

Boek bestellen