fbpx

Feestelijke en inspirerende boekpresentatie ‘Zitten in Zijn’

Boekpresentatie ‘Zitten in Zijn, de kunst van meditatie’

Op zondagmiddag 16 februari is het nieuwe boek van Hans Knibbe ‘Zitten in Zijn, de kunst van meditatie’ gepresenteerd in de Woudkapel in Bilthoven. Het was een hele feestelijke en inspirerende bijeenkomst!

Na een welkomstwoord door Liesbeth Wolfkamp (voorzitter Stichting Zijnsoriëntatie) heeft Hans Knibbe een korte, interessante lezing gegeven over de inhoud van zijn nieuwe boek. Hierna hebben Frances Nijssen (staflid Unity in Duality en senior groepsbegeleider Jewel Heart) en Gerolf ‘t Hooft (uitgeverij Asoka) op gloedvolle wijze verteld wat hen heeft aangesproken in het boek en heeft Gerolf het eerste exemplaar van het boek aan Hans overhandigd. In een driegesprek o.l.v. Iene van Oijen (staflid school voor Zijnsoriëntatie) konden Frances en Gerolf vervolgens hun vragen over het boek aan Hans voorleggen. Het werd een geanimeerd gesprek, waarin van gedachten gewisseld werd over diepgaande thema’s als ethiek en verlicht handelen.

Na een korte pauze heeft Famke van Halteren (staflid school voor Zijnsoriëntatie) iets verteld over de ondersteunende video’s die gemaakt zijn over ZO meditatie en hebben we samen naar één van de video’s gekeken. Hierna was er aandacht voor de recent ontwikkelde cursus Zijnsgeoriënteerde meditatie; Paula van de Ven (leraar Zijnsoriëntatie) heeft informatie gegeven over deze cursus, die vanaf september ’20 door leraren Zijnsoriëntatie overal in het land gegeven zal worden. Het programma werd muzikaal afgesloten met een prachtig optreden van Guus Jongen, Anna Furné en Harry Rouwenhoff.

Met een gezamenlijke toast hebben we het verschijnen van het nieuwe boek gevierd. Met natuurlijk een hapje, drankje én de mogelijkheid om het boek te kopen én te laten signeren door Hans Knibbe.

Zie hieronder een impressie! Klik op de afbeelding voor een vergroting.


Bestel het boek!

Wil je het boek ontvangen? Bestel dan je exemplaar via Stichting Zijnsoriëntatie. Daarmee ondersteun je bovendien het prachtige werk van de stichting.

Auteur: Hans Knibbe
ISBN: 978 90 5670 398 1
Uitgeverij: Asoka
Aantal pagina’s: 240
Uitgave: Hardcover
Prijs: € 24,95

Boek bestellen