fbpx

Feestelijke opening schooljaar met filmpremiere Hans Knibbe op 8 september!

Tweede filmpremière van: Thuiskomen | een portret van Hans Knibbe

Misschien hebben jullie het al vernomen óf is dit een nieuw en heugelijk bericht voor jullie: er is een filmdocumentaire gemaakt over Hans Knibbe.

Deze documentaire is gemaakt door filmmaker Pat van Boeckel. Hij heeft opnames gemaakt op La Gomera en tijdens de Winterretraite 2018. De film is klaar en op zaterdag 5 mei heeft de voorpremière plaatsgevonden in besloten gezelschap. De reacties van de aanwezigen waren heel enthousiast: het is prachtig geworden.

In september willen we het schooljaar graag feestelijk openen door deze film nogmaals te vertonen in een bioscoopzaal van het Louis Hartloopercomplex. Het programma start met een korte introductie, daarna volgt de documentaire van een uur. Na afloop is er kort gelegenheid om vragen te stellen aan Hans Knibbe. Na afloop is de foyer bij Louis Hartlooper voor ons geopend en kun je (op eigen kosten) nog een hapje en drankje nuttigen en napraten over de film.

Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij de tweede filmpremière van: Thuiskomen | een portret van Hans Knibbe.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt (200 personen) en we moeten helaas dus de regel vol=vol toepassen. Meld je dus zo snel mogelijk aan via het inschrijfformulier.


​Praktische informatie

Datum: zaterdag 8 september 2018
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Locatie: Filmzaal 1 bij Louis Hartlooper (Ledig Erf, Utrecht)
Toegang: gratis (vooral aanmelden is noodzakelijk!)

Helaas, deze activiteit is geweest.