fbpx

Gemeenschapsdag op zondag 2 juli 2017

Een feestelijke dag vol ontmoeting

Met veel plezier nodigen we je uit voor de Gemeenschapsdag Zijnsoriëntatie!

De jaarlijkse Gemeenschapsdag is een dag voor iedereen die zich verbonden voelt met Zijnsoriëntatie. Een dag om je te laten inspireren door Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst, om oude bekenden te ontmoeten én om nieuwe padlopers te leren kennen. Een dag voor uitwisseling over Zijnsoriëntatie én om lekker te eten en te dansen.

En het wordt een bijzondere dag! De school voor Zijnsoriëntatie bestaat dit jaar namelijk 30 jaar. Dat willen we niet geheel onopgemerkt voorbij laten gaan.

De Gemeenschapsdag wordt gehouden op zondag 2 juli 2017 in Utrecht. We  starten de dag om 14.30 uur met koffie/thee bij Stael, een mooie locatie vlak bij de school voor Zijnsoriëntatie aan de Doelenstraat. Vanuit daar vertrekken we gezamenlijk naar de school, waar Hans Knibbe de dag zal inleiden. Hans blikt daarin terug op het afgelopen schooljaar en belicht een belangrijk thema in Zijnsoriëntatie. Na de inleiding gaan we met elkaar in gesprek rond dat centrale thema.
Na de bijeenkomst op de school vervolgen we rond 18.00 uur het programma in Stael: met lekker vegetarisch eten en goede muziek. Om circa 21.30 uur sluiten we deze inspirerende en feestelijke dag af.

De Gemeenschapsdag is een dag van alle holons en wordt mede mogelijk gemaakt door de school voor Zijnsoriëntatie, de Beroepsvereniging van Zijnsgeoriënteerde Begeleiders (BvZB) en Stichting Zijnsoriëntatie. De deelnamekosten bedragen €37,50 p.p. In deze prijs is de ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, het diner en 4 drankjes inbegrepen.

De Gemeenschapsdag is reeds volgeboekt. Je kunt je nog wel op de reservelijst laten plaatsen. Stuur daarvoor een e-mail naar het kantoor van de school.  


Praktische informatie

Datum: zondag 2 juli
Tijd: 14.30 – 21.30 uur
Locatie: Stael (Twijstraat 9, Utrecht) & school voor Zijnsoriëntatie (Doelenstraat 42, Utrecht)
Prijs: € 37,50 (incl. koffie/thee, diner en 4 drankjes)
AanmeldenDe Gemeenschapsdag is reeds volgeboekt. Wil je op de reservelijst, stuur dan een e-mail