fbpx

In gesprek met Hans Knibbe

Herkenning van verlichting

Net als de voorgaande schooljaren kun je ook dit schooljaar weer deelnemen aan de avonden ‘In gesprek met hans Knibbe’. De eerstvolgende avond vindt plaats op donderdag 24 januari, van 19.30 – 21.30 uur in Zaalverhuur 7 (Boothstraat 7, Utrecht).

Tijdens deze avonden gaat Hans Knibbe in gesprek met de aanwezigen over onze diepste aard, die van nature non-duaal en verlicht is. Wanneer we onze diepste aard weten te herkennen, hebben we een goede basis voor ons pad van levenskunst gevonden. In dialoog met de aanwezigen plaatst Hans Knibbe de verlichte aard in het centrum van de aandacht, zodat herkenning van verlichting eenvoudiger wordt. Op deze wijze brengt Hans Knibbe de eenvoud en de diepte van de non-duale visie in samenspraak met alle aanwezigen tot leven.

Deze avonden vinden plaats in een meditatieve setting en zijn zowel voor mensen voor wie dit een eerste kennismaking is met Zijnsoriëntatie als voor studenten die al jarenlang het Zijnsgeoriënteerde pad lopen. Er worden drie avonden georganiseerd die je los van elkaar kunt volgen.

We gaan ervan uit dat alle aanwezigen van tevoren het boek Zie, je bent al vrij! hebben gelezen. ‘Zie, je bent al vrij!’ gaat over de kunst van gelukkig zijn. Het is mogelijk om een bron van geluk aan te boren in onszelf. Die bron is niet in ‘iets’ gelegen, maar ontsluit zich als we – voorbij alle vormen – in de openheid van Zijn rusten. Behalve geluk vinden we daar ook vrijheid, sensitiviteit en schoonheid. Dit geeft ons leven diepte en waardigheid.


Nieuwe locatie – Zaalverhuur 7

Omdat de bijeenkomsten met Hans Knibbe bijna altijd volgeboekt zijn, hebben we gekozen om deze avonden te organiseren op een andere locatie: Zaalverhuur 7 aan de Boothstraat 7 in Utrecht.

Wees op tijd met aanmelden, de belangstelling voor deze avonden is groot!


Praktische informatie

In gesprek met Hans Knibbe
Datum
: (donderdagavonden): 24 januari 2019 en 23 mei 2019 (let op: de avond op 11 oktober is afgelast)
Tijd: van 19.30 – 21.30 uur
Leraar: Hans Knibbe
Adres: Zaalverhuur 7, Boothstraat 7, 3512 BT Utrecht
Prijs: € 20,- per persoon per avond

Direct aanmelden