fbpx

Lezing Hans Knibbe op zondag 21 mei 2017

Thema: Gezonde Zelfliefde

Hans Knibbe geeft op zondag 21 mei in de Marnixzaal (Utrechts Centrum voor de Kunsten aan het Domplein) een lezing over Gezonde Zelfliefde. Deze lezing wordt georganiseerd door Stichting Zijnsoriëntatie i.s.m. de school voor Zijnsoriëntatie. De toegang bedraagt € 10,- per persoon.

De afgelopen jaren heeft het thema ‘Gezonde Zelfliefde’ centraal gestaan in de school voor Zijnsoriëntatie. Eenvoudig  gezegd gaat gezonde Zelfliefde over de kunst jezelf lief te hebben. Dat blijkt een ware kunst, want bewust en onbewust zijn we vaak niet liefdevol naar onszelf. Ongemerkt en chronisch herhalen we oude patronen die geen ruimte laten aan zelfzorg, aan liefde. En dat terwijl liefde onze emotionele voeding is én onze spirituele essentie. Jouw aard ís liefde.

Tijdens de lezing legt Hans Knibbe uit hoe gezonde zelfliefde resoneert met jouw verlichte aard. Hij laat zien hoe je door Zijnsoriëntatie de liefdevolheid van je vrije aard sterker kunt laten worden, hoe je jouw basale goedheid kunt leven. Zo schep je een gevoelsklimaat in jou dat blijvend liefdevoller is.

Na de pauze is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan Hans Knibbe over Gezonde Zelfliefde. Hans Knibbe gaat daarbij graag in dialoog met de aanwezigen.


Filmopnames

Tijdens deze lezing worden er professionele filmopnames gemaakt. Als school vinden wij het belangrijk Zijnsoriëntatie uit te dragen, zoveel mogelijk mensen de gelegenheid bieden om kennis te maken met Zijnsoriëntatie als pad van Verlichte Levenskunst. Fragmenten van deze opnames zullen dan ook via onze website en social media worden gedeeld. Zie bijvoorbeeld ons YouTube-kanaal.
Een deel van het opgenomen filmmateriaal wordt ook gebruikt als materiaal bij de cursus Gezonde Zelfliefde die in september 2017 opnieuw van start gaat.

 


Praktische informatie

Lezing Hans Knibbe in Utrecht

Datum: zondag 21 mei 2017
Tijd: van 14.00 – 16.15 uur (de zaal is geopend vanaf 13.30 uur)
Leraar: Hans Knibbe
Locatie: Marnixzaal van het UCK (Utrechts Centrum voor de Kunsten) Domplein 4 in Utrecht
Toegang: €10

Let op! Vooraf een plek reserveren is helaas niet meer mogelijk. Wel zijn er nog circa 20 plaatsen voor de lezing beschikbaar. Vanaf 13.30 kun je ter plekke nog een toegangskaartje kopen. Wees er dan op tijd bij, want we kunnen niet meer mensen toelaten dan is toegestaan in deze zaal.