fbpx

Nieuwe locatie Studiedag op 21/10 i.v.m. groot aantal deelnemers

Op zaterdag 21 oktober 2017 vindt de 9e Studiedag van de Zijnskring plaats. Gezien het grote aantal deelnemers aan deze dag vindt de studiedag plaats op een andere locatie, namelijk:

De Centrumkerk, Julianalaan 42, Bilthoven

Deze locatie ligt in het centrum van Bilthoven, op loopafstand van het NS-station. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, let er wel op dat je op sommige plekken een parkeerschijf nodig hebt.


Thema van de Studiedag

De Studiedagen zijn bedoeld voor leden én potentiële leden van de Zijnskring. Je kunt lid worden van de Zijnskring als je minimaal de 3-jarige Zijnstraining – inclusief voldoende studiepunten – hebt afgerond. Zie voor meer info de website van de Zijnskring.

De 9e Studiedag staat in het teken van de Sangha. De Zijnskring – onze Sangha – is voortdurend in beweging, in ontwikkeling. Veranderingen binnen de sangha zijn bijvoorbeeld de nieuwe opzet van de praktiseergroepen én de transitie binnen de BvZB die direct samenhangt met de Zijnskring. Deze belangrijke thema’s staan dus centraal tijdens de eerstvolgende Kringdag.

De Studiedag wordt geleid door Jeroen de Bruin en Paula van de Ven. Hans Knibbe is op deze dag aanwezig om het thema ‘Sangha’ met ons verder te verkennen. Daarnaast is er zoals genoemd ook aandacht voor de transitie van de BvZB en de praktiseergroepen.

Vragen?

Heb je vragen over de Studiedag of de Zijnskring? Neem dan contact op met de school.