fbpx

Nieuwsbrief school voor Zijnsorientatie, januari 2020

Een nieuw jaar, met veel mooie activiteiten

Het nieuwe jaar is begonnen en via deze nieuwsbrief wensen we alle lezers een geïnspireerd en vervullend 2020 toe.

In deze nieuwsbrief lees je o.a. meer over de boekpresentatie van het nieuwste boek van Hans Knibbe ‘Zitten in Zijn’ en de Themaworkshop die door Hans Knibbe wordt gegeven. Ook maken we graag melding dat de inschrijving voor de Zijnstraining is geopend, veel leesplezier!

Boekpresentatie ‘Zitten in Zijn’ op zondagmiddag 16 februari

De Stichting Zijnsoriëntatie nodigt je van harte uit om aanwezig te zijn bij de feestelijke boekpresentatie van het nieuwste boek van Hans Knibbe: Zitten in Zijn, de kunst van meditatie.

Tijdens deze boekpresentatie geeft Hans Knibbe een korte lezing over zijn nieuwe boek. Daarnaast zal er een driegesprek plaatsvinden waarin Hans Knibbe het gesprek aangaat met Gerolf T’ Hooft (uitgever Asoka) en Frances Nijssen (leraar in Unity and Duality en groepsleider Jewel Heart) over enkele belangrijke thema’s in het boek.

De boekpresentatie vindt plaats op 16 februari in de Woudkapel, Beethovenlaan 21, 3723 JJ in Bilthoven van 14.30 tot 17.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur). De kosten voor deze middag bedragen € 10,-. Je kunt je hier nog voor opgeven.

Zitten in Zijn bestellen

Wil jij het nieuwe boek alvast bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Meld je hier aan voor de boekpresentatie en/of om het boek gelijk te bestellen.

Driedaagse Meditatie in de drie perspectieven 20 t/m 22 februari

In de driedaagse Themaworkshop die Hans Knibbe in februari aanbiedt aan beginners én gevorderden zal hij de deelnemers door de verschillende meditatie fases leiden, zoals die in zijn boek Zitten in Zijn beschreven worden. Je leert hoe je contact kunt maken met de vrije en pure dimensies van je wezen en deze als uitgangspunt van je meditatie te nemen.

Als je kennis wilt maken met Hans Knibbe en/of Zijnsoriëntatie, of als je behoefte hebt om je meditatie-practice te verfrissen en/of te verdiepen, dan ben je van harte welkom! Deze driedaagse vindt plaats in de Centrumkerk in Bilthoven. Lees meer.

Inschrijven voor de Zijnstraining is vanaf nu mogelijk

Er is hard gewerkt om alle data voor het nieuwe schooljaar in te plannen. We hebben dit bijna afgerond en voor de Zijnstraining kun je je alvast op de website inschrijven. Ook de data voor het overige aanbod verwachten we deze maand via de website te kunnen communiceren.

Informatieavond lerarenopleiding Zijnsoriëntatie

Op vrijdag 14 februari geeft Iene van Oijen een informatieavond aan studenten en Kringleden die geïnteresseerd zijn in de opleiding leraar Zijnsoriëntatie. Je krijgt informatie over hoe de opleiding opgezet is en wanneer je eraan deel kunt nemen. De avond start om 19.00 uur in de bovenzaal van de school. Wil je bij deze Informatieavond aanwezig zijn
, stuur dan een e-mail naar de school.

Informatiemiddag op 1 februari 2020

Op zaterdag 1 februari is de eerstvolgende informatiemiddag. Via een gevarieerd programma ervaar je de inspiratie van Zijnsoriëntatie en ontvang je informatie over Zijnsoriëntatie als pad van levenskunst. Je maakt kennis met één van de werkwijzen, een leraar van de Zijnstraining en het aanbod van de school. Ook vertelt een student van de Zijnstraining over zijn/haar ervaringen met Zijnsoriëntatie. Uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen. Deelname is gratis, wel graag aanmelden. Lees meer.

Introductieworkshops voorjaar 2020

De eerstvolgende Introductieworkshops staan gepland op donderdag 26 t/m zaterdag 28 maart en donderdag 25 t/m zaterdag 27 juni 2020, beide onder leiding van Famke van Halteren. Tijdens deze driedaagse Introductieworkshop krijg je een proeve van de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijzen, zoals meditatie in beweging en zitmeditatie, het vinden van de vrije contactpositie en de visualisatie van het huis van Zijn en de Zijnsouders. Voor veel mensen is de Introductieworkshop dé opstap naar de Zijnstraining, maar iedereen die geïnteresseerd is in Zijnsoriëntatie, is van harte welkom! Lees meer.

De volgende nieuwsbrief verschijnt in maart met o.a. als onderwerpen:

De heruitgave van ‘De tempel van de relatie’

Summerschool 2020

Starten met de Zijnstraining