fbpx

Starten met de Zijnstraining? (groep 1L)

De nieuwe 1e-jaarsgroep van de Zijnstraining (groep 1L) gaat op vrijdag 13 oktober 2017 van start. Deze groep staat onder leiding van leraar Famke van Halteren.

Wil jij in oktober ook nog starten met de Zijnstraining? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de school voor Zijnsoriëntatie: telefonisch op nummer 030 – 23 16 513 of per mail. Dit i.v.m. de toelatingsprocedure en het aantal beschikbare plaatsen binnen de Zijnstraining.

Over de Zijnstraining

De Zijnstraining is de basistraining van het Zijnsgeoriënteerde pad. In drie jaar tijd doorloop je een intensief leerproces van spirituele ontwikkeling en zelfconfrontatie. Je start met het basisjaar, waarin je jouw verlichte aard ontdekt. Je leert mediteren, visualiseren en je raakt vertrouwd met de openheid van Zijn. Je gaat zien hoezeer je gehecht bent geraakt aan jouw geschiedenis en je ontdekt dat je psychologische patronen kunt loslaten. Zo maak je contact met een wijze van Zijn die vele malen ruimer is dan je gewoontezelf. Lees meer over het 1e jaar van de Zijnstraining.

Na het basisjaar kun je verdergaan met de twee vervolgjaren van de Zijnstraining. Uit ervaring blijkt dat de meeste studenten de training vervolgen. Lees hier de ervaringen van onze huidige studenten.

Toelating tot de Zijnstraining

Wil je starten met de Zijnstraining, dan vinden wij het belangrijk dat je precies weet waar je voor kiest. Daarom vragen wij nieuwe studenten om eerst de Introductieworkshop of een andere meerdaagse workshop aan de school te volgen. Zo ontdek je of de Zijnstraining ook echt bij jou past. Voor de meeste mensen is de Introductieworkshop dé opstap naar de Zijnstraining.

De eerste twee Introductieworkshops hebben inmiddels al plaatsgevonden. De laatste kans om voor de start van het 1e jaar van de Zijnstraining nog deel te nemen aan een Introductieworkshop is van donderdag 14 t/m zaterdag september 2017! Deze Introductieworkshop staat onder leiding van Famke van Halteren, die ook de trainer is van de Zijnstraining (groep 1L). Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Omdat wij deelname aan de Introductieworkshop echt aanbevelen voordat je met de Zijnstraining start, ontvang je na deelname aan de Introductieworkshop een korting van 10% (= € 272,-) op de trainingskosten van het 1e jaar van de Zijnstraining.

Aanmelden voor groep 1L van de Zijnstraining

Ben je al (vrijwel) zeker dat je wilt starten met de Zijnstraining, meld je dan z.s.m. daarvoor aan. De groep is bijna rond (met inbegrip van de lopende intakes en deelnemers aan de Introworkshop) en het aantal plaatsen is beperkt. Na jouw inschrijving ontvang je het intake-formulier. Je inschrijving is pas definitief na toelating op basis van de (schriftelijke) intake en/of de Introductieworkshop.

Wil je eerst overleggen of de Zijnstraining passend is voor jou? Neem dan contact op met de school voor Zijnsoriëntatie: telefonisch op nummer 030 – 23 16 513 of per mail. Wij denken graag met je mee.