fbpx

Partnerrelatietraining start in januari

De Tempel van de Relatie

Voor paren/stellen: studenten en (oud)studenten van de school, samen met hun partner

Wil je samen met je partner ontdekken hoe je je relatie kunt vormgeven vanuit openheid, authenticiteit en verbinding? Wil je jezelf, je partner en jullie relatie volledig laten tot bloei laten komen? Dan is de Partnerrelatietraining ‘De Tempel van de Relatie’ zeker iets voor jullie. Deze training start in januari 2016; aanmelden kan uiterlijk tot woensdag 6 januari 2016.

In veel partnerrelaties gaat de oorspronkelijke glans van de relatie verloren omdat onbewuste symbiotische patronen van de partners de overhand krijgen in de relatie. De relatie vervlakt, het seksuele avontuur is verdwenen, de belangrijke zaken worden niet meer besproken. We zijn wel samen maar voelen ons toch eenzaam.

In de Partnerrelatietraining leer je je partner te ontmoeten vanuit contact met wie je ten diepste bent in de ‘tempel van relatie’. Vanuit deze heldere en open staat krijg je makkelijk zicht op de patronen die de relatie ondermijnen. En ontdek je dat deze patronen vermommingen zijn van diepe verlangens naar verbintenis en authenticiteit in de partnerrelatie. Je leert deze te verwoorden en te belichamen naar je partner en komt zo tot vorm daar waar je tot nog toe jezelf geen stem kon geven. Zo kan de partnerrelatie gaan bloeien.

De training bestaat uit drie tweedaagse (op vrijdagen en zaterdagen). Daarnaast worden er oefengroepjes van twee paren geformeerd, waarmee je de structuren van de workshops tussen de tweedaagsen onder begeleiding van elkaar verder kunt beoefenen.

We verwachten dat alle deelnemers van tevoren het boek De Tempel van de Relatie van Hans Knibbe hebben gelezen.

Praktische gegevens

Data: 22 & 23 januari, 25 & 26 maart, 29 & 30 april 2016
Tijd: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 34, Utrecht
Trainer: Iene van Oijen, co-leider Marc Wenselaers
Prijs: € 792,- per persoon (dus € 1.584,- voor beide partners samen). Je kunt alleen als ‘stel’ deelnemen; beide partners schrijven zichzelf in
Inschrijven: (tot uiterlijk 6 januari) klik hier