Aanvullend: padcoaching

Ter verdieping en ondersteuning van jouw pad

Voor studenten die deelnemen aan de Leergangen.

Padcoaching vindt plaats in een groep van maximaal 10 tot 12 deelnemers. We bieden dit schooljaar twee vormen van padcoaching aan.

In de donderdaggroep o.l.v. Wilma Zwart staat de padcoaching in het teken van PLATO: Plattegrondbewustzijns Onderzoek.Waarachtig contact, of te wel: present zijn in relatie, is de hoogste vorm van integratie van de visie en in die zin misschien ook wel de grootste menselijke uitdaging. Als bijdrage en ondersteuning aan het leren present te zijn in relatie ga je deze 8 dagen je zicht op je patronen van relatievermijding verdiepen en kun je het vertrouwen ontwikkelen dat alles wat er in jou leeft werkbaar is – d.w.z. jouw gevoelens zijn door jou te dragen en zijn op één of andere wijze communiceerbaar – en ga je nieuw gedrag en nieuwe manieren van communiceren oefenen.In de ochtend is er een onderzoeksstructuur waarin je zicht krijgt op patronen die (vaak onbewust) spelen in het relatieveld en beoefen je vaardigheden. ‘s Middag oefen je met elkaar om in relatie tevoorschijn te komen en je kenbaar te maken.

In de vrijdaggroep o.l.v. Marion Beugels staan we opnieuw stil bij het aanbod van de eerste perspectief leergang. In de ochtend worden de principes, die Hans Knibbe ons aanreikt in deze leergang, in tweetallen beoefend. ’s Middags is er ruimte voor vragen en voor de individuele inbreng van de deelnemers.De Padcoachgroep is bedoeld als aanvulling op de Leergangen (1e of 3e perspectief in schooljaar 2019-2020). Volg je als student één of meerdere Leergangen, dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan de padcoaching.


Praktische informatie 2019-2020

8 dagen o.l.v. Marion Beugels of Wilma Zwart  – Data onder voorbehoud

Data groep 1: (vrijdagen) 6 september, 1 november, 22 november, 13 december 2019,
17 januari, 21 februari (voorjaarsvakantie regio Noord), 17 april en 22 mei 2020.
Leraar: Marion Beugels

Data groep 2: (donderdagen) 26 september, 24 oktober (herfstvakantie regio Noord en Midden), 21 november, 12 december 2019,
30 januari, 12 maart, 23 april en 14 mei 2020.
Leraar: Wilma Zwart

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, Utrecht.
Kosten: € 959,-

Direct inschrijven