fbpx

In gesprek met Hans Knibbe

Herkenning van verlichting

Voor iedereen die geïnteresseerd is in Zijnsoriëntatie en non-dualiteit

Tijdens de avonden ‘In gesprek met Hans Knibbe’ gaat Hans Knibbe in gesprek met de aanwezigen over onze diepste aard, die van nature non-duaal en verlicht is. Wanneer we onze diepste aard weten te herkennen, hebben we een goede basis voor ons pad van levenskunst gevonden. In dialoog met de aanwezigen plaatst Hans Knibbe de verlichte aard in het centrum van de aandacht, zodat herkenning van verlichting eenvoudiger wordt. Op deze wijze brengt Hans Knibbe de eenvoud en de diepte van de non-duale visie in samenspraak met alle aanwezigen tot leven.

Deze avonden vinden plaats in een meditatieve setting en zijn zowel voor mensen voor wie dit een eerste kennismaking is met Zijnsoriëntatie als voor studenten die al jarenlang het Zijnsgeoriënteerde pad lopen. Je kunt de avonden los van elkaar volgen.

We gaan ervan uit dat alle aanwezigen van tevoren het boek Zie, je bent al vrij! hebben gelezen. ‘Zie, je bent al vrij!’ gaat over de kunst van gelukkig zijn. Het is mogelijk om een bron van geluk aan te boren in onszelf. Die bron is niet in ‘iets’ gelegen, maar ontsluit zich als we – voorbij alle vormen – in de openheid van Zijn rusten. Behalve geluk vinden we daar ook vrijheid, sensitiviteit en schoonheid. Dit geeft ons leven diepte en waardigheid.


Praktische informatie

In gesprek met Hans Knibbe

Datum: donderdagavond 18 maart 2021
Tijd: van 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Online via ZOOM
Prijs: € 10,-

Direct inschrijven