fbpx

Introductietraining (halfjaar)

‘Je wijsheidsgeest aanroepen’

Voor iedereen die nader wil kennismaken met Zijnsoriëntatie!

De Introductietraining wordt gegeven door Famke van Halteren en vindt plaats op de school voor Zijnsoriëntatie.

In zes bijeenkomsten maak je kennis met het Zijnsgeoriënteerde pad van Levenskunst. Je  leert contact te maken met je vrije, spirituele aard, die ruimer, opener en levenslustiger is dan je gewoontezelf. Je ontdekt dat je van nature een wijs en waardig wezen bent.

Je krijgt daarmee toegang tot een niveau van inzicht, vrijheid en ruimhartigheid, die je gewoonlijke manier van oriënteren ver overtreft. Dat noemen we in Zijnsoriëntatie je wijsheidsgeest.

Je gaat leren je wijsheidsgeest aan te roepen, ook in moeilijke situaties, en zij zal je helpen om open en liefdevol te kijken naar wat er plaatsvindt en om je daarmee te verhouden vanuit een ruimere optiek.

Tijdens de Introductietraining ontdek je bovendien of dit pad van levenskunst passend is voor jou. Wil je na deze introductie doorgaan met Zijnsoriëntatie, dan is deze Introductietraining een gedegen en inspirerende voorbereiding op de driejarige Zijnstraining. Wanneer je na het volgen van deze Introductietraining wilt starten met de Zijnstraining in het daaropvolgend schooljaar, in dit geval dus schooljaar 2022-2023, ontvang je een korting van € 150,- op de trainingskosten van het 1e jaar van de Zijnstraining.


Praktische informatie

2021-2022

Data: zes donderdagen (3 februari, 3 maart, 31 maart, 5 mei, 9 juni en 30 juni 2022)
Tijd: dagelijks van 10.00-17.00 uur
Leraar: Famke van Halteren
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 34, 3512 XJ Utrecht
Prijs: € 740,-

Direct inschrijven