Introductietraining (halfjaar)

Ontdek in een halfjaar de basisprincipes van Zijnsoriëntatie

Voor iedereen die, vanuit welke motivatie dan ook, nader wil kennismaken met Zijnsoriëntatie!

Deze Introductietraining is bedoeld voor mensen die geïnspireerd zijn geraakt door Zijnsoriëntatie, maar die (nog) niet de Zijnstraining kunnen of willen volgen. De Introductietraining wordt gegeven door Famke van Halteren en vindt plaats op de school voor Zijnsoriëntatie. De training gaat in januari 2020 van start.

In zes maandelijkse bijeenkomsten maak je kennis met de basisprincipes van Zijnsoriëntatie en leer je deze principes toepassen in je dagelijkse leven. Je leert jezelf herkennen als een vrije volwassene die elk moment kan kiezen voor een leven vanuit inherente rijkdom. Je gaat begrijpen hoe je gewoontepatronen het zicht op deze rijkdom belemmeren. En je beoefent de werkwijzen die je helpen om de continue stroom van gedachten en gevoelens los te laten en te rusten in Zijn.

Tijdens deze Introductietraining ontdek je bovendien of het pad van levenskunst passend is voor jou. Wil je na deze introductie doorgaan met Zijnsoriëntatie, dan is deze Introductietraining een gedegen en inspirerende voorbereiding op de driejarige Zijnstraining.

Ter voorbereiding op de Introductietraining van een halfjaar kun je de Introductieworkshop of een Themaworkshop volgen; dit is echter niet verplicht.


Praktische informatie

2019-2020

Data: zes donderdagen: 16 januari, 6 februari, 5 maart, 2 april, 16 april en 7 mei 2020
Tijd: dagelijks van 10.00-17.00 uur
Trainer: Famke van Halteren
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 34, 3512 XJ Utrecht
Prijs: € 719,-

 

Direct inschrijven