fbpx

Introductieworkshop

Leven vanuit vrijheid,

Voor iedereen die geïnteresseerd is in Zijnsoriëntatie en de driejarige Zijnstraining.

In de Introductie-workshop maak je kennis met Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijzen, zoals meditatie in beweging en zitmeditatie, het vinden van de vrije contactpositie en de visualisatie van het huis van Zijn en de Zijnsouders.

Door het beoefenen van deze werkwijzen ontdek je een volledig vrije dimensie in jou, die altijd ruimer is dan je gevoelens en ervaringen, waar een onverstoorbare stilte en openheid in aanwezig is. Door je op deze vrije dimensie af te stemmen krijg je toegang tot een niveau van inzicht, vrijheid en ruimhartigheid, die je vertrouwde manier van oriënteren ver overtreft. En ontstaat er een fundamenteel andere houding naar jezelf en je dagelijkse leven.

Op dag 1 ontdek je hoe je een breuk kunt maken met het voortdurend op weg zijn van je gewoontezelf, waardoor er ruimte komt om ‘te Zijn’. Je maakt ook kennis met de vrije contactpositie, waardoor de grijperigheid en afweer van je gewoonteaandacht ontspant en je blik verruimt.

Op dag 2 leer je je blik nog verder te verruimen door je – via visualisatie – af te stemmen op vrije, ongeconditioneerde beelden, zoals het huis van Zijn en de Zijnsouders. De beelden die je in de visualisatie oproept komen voort uit de vrije dimensie, uit je wijsheidsgeest.

Vanuit deze ruime blik werken met psychologische issues is een belangrijk kenmerk van Zijnsoriëntatie. Op dag 3 van de workshop leer je dan ook deze vrije blik te laten rusten op iets uit je leven wat je moeilijk vindt, bijvoorbeeld een lastige emotionele situatie. Hierdoor ga je jezelf en de ander/de situatie genuanceerder en diepgaander zien en begrijpen.

Door steeds weer af te stemmen op Vrijheid ontwikkel je het vermogen om geïnspireerde en authentieke antwoorden te vinden op de uitdagingen die het dagelijks leven aan je stelt.

Dit is de kern van het zijnsgeoriënteerde pad van levenskunst. We nodigen je van harte uit om hiermee kennis te maken.

De Introductie-workshop is ‘los’ als workshop te volgen, zodat je kunt ervaren hoe het is om je vanuit Vrijheid te oriënteren. Deze driedaagse vormt een goede voorbereiding op de Zijnstraining. Wanneer je aansluitend start met de Zijnstraining, dan ontvang je een korting van € 150,- op de trainingskosten van het 1e jaar.


Praktische informatie

Alle Introductieworkshops vinden LIVE plaats

Juni 2022

Data: donderdag 16 t/m zaterdag 18 juni 2022
Tijd: dagelijks van 10.00-17.00 uur
Leraar: Annet Posthuma
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht
Kosten: € 370,-

Augustus 2022

Data: donderdag 25 t/m zaterdag 27 augustus 2022
Tijd: dagelijks van 10.00-17.00 uur
Leraar: Famke van Halteren
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht
Kosten: € 370,-

Direct inschrijven