Introductieworkshop

Leven vanuit Rijkdombewustzijn

Voor iedereen die geïnteresseerd is in Zijnsoriëntatie en de driejarige Zijnstraining.

Let op: in verband met de grote animo en het werken met kleinere groepen om de veiligheid van iedereen te waarborgen, is een extra Introductieworkshop ingepland van 27 t/m 29 augustus. 

In deze driedaagse introductieworkshop krijg je een proeve van de Zijnsgeoriënteerde werkwijze en visie. Je zult ontdekken hoe er – los van alle gewoontes en krampen – een volledig vrije dimensie in jou is, die de bron blijkt te zijn van inherente Rijkdom. Vanuit contact met die bron ontstaat er een fundamenteel andere houding naar jezelf en je dagelijkse leven. Dit is de kern van het Zijnsgeoriënteerde pad van levenskunst. We nodigen je van harte uit om hier kennis mee te maken.

De Introductieworkshop is ‘los’ als workshop te volgen, om te ervaren hoe het is om vanuit Rijkdomsbewustzijn te leven. Tegelijkertijd is deze Introductieworkshop een goede voorbereiding op de Zijnstraining. Wanneer je na het volgen van deze Introductieworkshop wilt starten met de Zijnstraining in het daaropvolgend schooljaar, in dit geval dus schooljaar 2020-2021, ontvang je een korting van € 150,- op de trainingskosten van het 1e jaar van de Zijnstraining.


Praktische informatie

Let op: Alle Introductieworkshops zullen live op school plaatsvinden. Aan de groepen zit een maximum aantal deelnemers vast, die bij te grote animo zal worden samengesteld op basis van inschrijfdatum. 

Juli 2020 – 2 (VOLGEBOEKT)

Data: donderdag 9 t/m zaterdag 11 juli 2020
Tijd: dagelijks van 10.00-17.00 uur
Leraar: Famke van Halteren
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht
Kosten: € 360,-

Augustus 2020

Data: donderdag 27 t/m zaterdag 29 augustus 2020
Tijd: dagelijks van 10.00-17.00 uur
Leraar: Famke van Halteren
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht
Kosten: € 360,-

Direct inschrijven