Jongeren aanbod: Kennismakingsworkshop

Kennismakingsworkshop jongeren

Voor bewuste twintigers. Ontdek wie je bent en doe wat je wilt! 

Vanaf januari 2021 start aan de school voor Zijnsoriëntatie een jaartraining speciaal voor twintigers. We noemen dit programma Spiritjaar. Spiritjaar is een jaartraining voor mensen tussen de 20 en 29 jaar, die bewust willen leven en keuzes willen maken vanuit hun vrije, onbezette Spirit-aard.

Tijdens de Kennismakingsworkshop voor jongeren kun je kennismaken met Zijnsoriëntatie en met de leraren van de Spiritjaartraining. In deze workshop krijg je een voorproefje van de jaartraining. Je gaat ervaren hoe het is om een breuk te maken met je geschiedenis en je gewoontepatronen en te landen in Zijn, in je vrije Spiritaard. Je maakt kennis met de werkvormen van Zijnsoriëntatie, zoals meditatie in beweging, zitmeditatie en visualisaties.


Spiritjaar – jongeren aanbod

Waarschijnlijk herken je het wel: je hebt een druk en vol leven. Elke dag zijn er veel impulsen waar je mee te maken hebt: je studie, een hectische baan, de relatie met je partner (of het ontbreken daarvan), de continue stroom van social media berichten. Of misschien moet je erg wennen aan ouderschap of lopen contacten met je familie en vrienden niet helemaal soepel. Voor je het weet ben je alleen nog maar heel hard bezig ‘je best te doen’. Je vraagt je bijvoorbeeld af ‘hoe word ik minder druk in mijn hoofd’, ‘hoe kan ik ontsnappen uit deze situatie’ of ‘hoe kan ik de juiste keuzes maken’?

Hoe zou het dan zijn om uit deze ‘ratrace’ te stappen en je niet te laten leiden door je gedachten en alles wat er te ‘doen’ is, maar contact te maken met de vrijheid van Zijn, met wie je van nature bent en van daaruit te ontdekken wat jij wilt en wat jij belangrijk vindt?

Als jou dat aanspreekt dan is Spiritjaar iets voor jou!

Lees meer over Spiritjaar


Praktische informatie 2020-2021

Data: 31 oktober én 1 november 2020
Tijd: dagelijks van 10.00 – 17.00 uur
Leraar: Esther Hamers en Ronald van der Lee
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht
Kosten: € 110,-

Direct inschrijven