fbpx

Leergang 2e perspectief

Toewending naar en belichaming van de Spirit

Voor studenten die minimaal de driejarige Zijnstraining hebben afgerond.

Let op: i.v.m. corona-maatregelen wordt deze Leergang zowel extern, in de Centrumkerk te Bilthoven, als online aangeboden. 

In het 2e perspectief werk nemen we de intuïtie van de Spiritdimensie in zijn puurheid en straling als uitgangspunt. We verschuiven onze identificatie van geconditioneerde psyche naar de Spiritdimensie. Dit breng een intens energetisch en vaak extatisch ontstollingsproces op gang. Door hier bij te blijven maken we ons los van de diepe, vegetatief verankerde, verkrampingen die inherent zijn aan de psyche. De energiekanalen gaan open en worden soepel. We bevrijden de straling van ons wezen.

We zullen gaan werken met visualisatie, Avalokiteshvara beoefening en het subtiele energiesysteem. Maar los van alle technieken en methodes zal het vooral gaan om steeds opnieuw de breuk te maken met onze conventionele werkelijkheidsbeleving en ons te richten op dat wat vrij, vreugdevol en stralend is. En dit dan vervolgens als uitgangspunt te nemen van onze oriëntatie.

Deze Leergang wordt gegeven door Hans Knibbe tijdens twee 2-daagse retraites én een 3-daagse retraite. De leergang vindt plaats in de Centrumkerk, Julianalaan 42 in Bilthoven. Zo lang de corona-maatregelen invloed hebben op het maximum aantal deelnemers in de Centrumkerk, zal deze Leergang ook online worden aangeboden.


Aanvullend: Padcoaching

Voor studenten die deelnemen aan de Leergangen is er de mogelijkheid om ook deel te nemen aan één van de aanvullend padcoachgroepen. Lees hier meer over aanvullend Padcoaching.


Praktische informatie 2020-2021

Data:
  • vrijdag 4 & zaterdag 5 september 2020
  • vrijdag 5 & zaterdag 6 maart 2021
  • donderdag 10 t/m zaterdag 12 juni 2021

Plaats en tijd:

  • Centrumkerk Bilthoven, Julianalaan 42, 3722 GR Bilthoven
  • Iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur

Kosten:

  • Standaardtarief: € 693,-
  • Tarief voor studenten met laag inkomen: € 485,-
  • Genereus tarief: € 693,- plus vrijwillige bijdrage

Inschrijving gesloten