fbpx

Leergang 3e perspectief

Herkenning van non-duale vrijheid en leren ‘rusten in Zijn’

Voor studenten die minimaal de driejarige Zijnstraining hebben afgerond.
Ben je oud-student en wil je graag deelnemen? Schrijf dan een verzoek tot deelname aan Hans Knibbe. Er zal eventueel een gesprek over de gepastheid van je deelname plaatsvinden.

In het 3e perspectief nemen we de non-duale openheid die reeds compleet aanwezig is als de grond van onze geest als uitgangspunt. Hier valt geen werk meer te doen, het gaat om steeds opnieuw herkennen en deze moeiteloze wijze van zijn te leren onderscheiden van gefixeerde meditatiestaten.

Het wennen aan deze ongecompliceerde openheid wordt ondersteund met meditaties volgens de stappen die in ‘Zitten in Zijn’ zijn beschreven.

Deze leergang wordt gegeven in een residentiële retraite.

  • In het schooljaar 2022-2023 bestaat de leergang uit 1 retraite van 6 dagen o.l.v. Hans Knibbe.

Aanvullend: Padcoaching

Voor studenten die deelnemen aan de Leergangen is er de mogelijkheid om ook deel te nemen aan één van de aanvullende padcoachgroepen. Lees hier meer over aanvullend Padcoaching in schooljaar 2022-2023.


Praktische informatie 2022-2023

Data:

  • Zaterdag 24 t/m donderdag 29 september 2022 (Frandeux; aankomst op vrijdag 23 september ná 17.00 uur, vertrek op donderdagavond ná het diner of vrijdagochtend 30 september).

Locaties

  • Chateau Frandeux, Rue de Pelerins 4, Frandeux (België) – De prijs van het verblijf is volgens prijspeil 1 januari 2022. Wanneer blijkt door stijgende (energie)prijzen een hoger bedrag bij ons in rekening wordt gebracht, zijn wij genoodzaakt om deze meerkosten door te berekenen.

Trainings- en verblijfskosten 

  • Standaardtarief: € 630,- (training) plus € 498,- ovb (verblijfskosten o.b.v. een eenvoudige en gedeelde kamer)
  • Tarief voor studenten met laag inkomen: € 445,- (training) plus € 498,- ovb (verblijfskosten o.b.v. een eenvoudige en gedeelde kamer)
  • Genereus tarief: € 630,- plus vrijwillige bijdrage plus € 498,- ovb (verblijfskosten o.b.v. een eenvoudige en gedeelde kamer)

N.B. Alle inschrijvingen voor het verblijf zijn o.b.v. het basistarief. Circa een maand voor de retraite wordt de kamerindeling gemaakt waarbij je jouw voorkeuren kunt doorgeven. Hierbij kun je kiezen voor een luxere kamer, waarbij achteraf een toeslag gerekend wordt. Bij voldoende ruimte is het mogelijk om een tweepersoonskamer niet te delen; voor deze ‘eenpersoonskamers’ wordt eveneens een toeslag gerekend.

Direct inschrijven