Summerschool

Een vijfdaagse, niet-residentiële, retraite

Let op: i.v.m. corona-maatregelen wordt deze retraite zowel extern, in de Centrumkerk te Bilthoven, als online aangeboden. De groep voor de live variant heeft zijn maximum bereikt. Je kunt je alleen nog aanmelden voor de online variant.

De Summerschool is alleen toegankelijk voor huidige studenten die minimaal het eerste jaar van de Zijnstraining positief hebben doorlopen en oud-studenten van de school (die de 3 jarige Zijnstraining hebben afgerond of een vergelijkbare training hebben gevolgd bij een geregistreerd Zijnsgeoriënteerde leraar in het land). 

Summerschool 2020

De Summerschool vindt plaats in de zomer van 2020: van dinsdag 30 juni t/m zaterdag 4 juli 2020 in de Centrumkerk in Bilthoven.

Het thema van Summerschool 2020 is ‘Rusten in je verlichte aard’. In dit jaar staan de zogenaamde derde perspectief visie en beoefening centraal. We zullen contact maken met de grond van je gewaarzijn, en ontdekken dat die vrij, ongeconditioneerd en non duaal is. We leren daarin verwijlen en merken dan dat de zorgelijke zwaarte van ons bestaan wegvalt en er een ongekende lichtheid en probleemloosheid verschijnt. Dit in zichzelf rustende, vrije en sensitieve gewaarzijn vormt de basis van de Zijnsgeoriënteerde visie en methodes.


2020

Let op: je kunt je alleen nog aanmelden voor de Summerschool online.

Datum: dinsdag 30 juni t/m zaterdag 4 juli 2020
Tijd: dagelijks van 10.00 – 17.00 uur
Leraar: Hans Knibbe
Adres: Centrumkerk, Julianalaan 42 te Bilthoven
Kosten:

  • Standaardtarief: € 495,-
  • Tarief voor studenten met laag inkomen: € 342,-
  • Genereus tarief: € 495,- plus vrijwillige bijdrage

Direct inschrijven Summerschool 2020