Summerschool

Een vijfdaagse retraite op de school

Voor studenten en oud-studenten van de school voor Zijnsoriëntatie. Er zijn enkele plaatsen beschikbaar voor deelnemers van buiten de school. 

De eerstvolgende Summerschool vindt plaats in de zomer van 2019. In dit huidige schooljaar wordt de Zomerretraite in Marelles georganiseerd.

In de Summerschool o.l.v. Hans Knibbe ligt het zwaartepunt in de werkwijzen van het ‘tweede perspectief’. We maken de vrije dimensie wakker en laten ons daardoor vormen op geestelijk, energetisch en lichamelijk niveau. We laten onze spirituele gedaante geboren worden uit heilig Liefdeslicht, voorbij alle biologische en culturele bepaaldheden. Zo ontdekken we wie we zijn als puur, tijdloos wezen. Hiermee ontketenen we een grote expansieve kracht, die ons uit onze kleine psyche-ruimte tilt en ons inwijdt in een verlichte Zijnswijze. We doen dit met lichaamswerk, visualisatie, dans, meditatieve verkenning en massage.

De Summerschool vindt om het jaar plaats; het andere jaar vindt dan onze vertrouwde residentiële Zomerretraite plaats in Marelles. De eerstvolgende Summerschool vindt plaats in de zomer van 2019!


Praktische informatie

Datum: dinsdag 2 t/m zaterdag 6 juli 2019
Tijd: dagelijks van 10.00 – 17.00 uur
Leraar: Hans Knibbe
Adres: Centrumkerk, Julianalaan 42 te Bilthoven
Kosten:

  • Standaardtarief: € 475,-
  • Tarief voor studenten met laag inkomen: € 335,-
  • Genereus tarief: € 475,- plus vrijwillige bijdrage

Lees meer over ons nieuwe prijsbeleid.

Inschrijving start in september 2018!