fbpx

Tazo-retraite

Persoonlijke retraite op La Gomera

Voor leden van de Zijnskring

Hans Knibbe is de afgelopen jaren beschikbaar geweest voor begeleiding van persoonlijke retraites van studenten in Tazo, op La Gomera. In principe vinden deze persoonlijke retraites plaats in de 2e en 3e week van juni. Ook in de zomer van 2018 wordt de persoonlijke retraite georganiseerd.

De retraite is alleen toegankelijk voor leden van de Zijnskring. Voor de zomer van 2018 zijn er nieuwe voorwaarden verbonden aan de Tazo-retraite:

  • De Tazo-retraite is een gift van Hans Knibbe aan studenten die zelf ook een bijdrage leveren aan de school voor Zijnsoriëntatie en/of de holons. Van Zijnskringleden die deelnemen verwachten we dan ook een gift in de vorm van een donatie aan Stichting Zijnsoriëntatie (mail hiervoor stichting@zijnsorientatie.nl) en/of in de vorm van vrijwilligerswerk aan de school voor Zijnsoriëntatie.
  • Tijdens de retraite wordt Longchenpa bestudeerd. In de Tazo-retraite van 2018 staat hoofdstuk 9 centraal: de beslissende ervaring. Tijdens de ochtenden worden de teksten besproken.

Het is nog niet bekend of de Tazo-retraite ook in de daarop volgende jaren ‘open’ blijft. Hans Knibbe zal hierover ieder jaar opnieuw beslissen.


Praktische informatie

Schooljaar 2017 – 2018

Data: zondag 10 juni (aankomstdag) t/m zondag 24 juni 2018
Kosten: er zijn geen deelnamekosten, wel verwachten we een financiële gift aan Stichting Zijnsoriëntatie en/of een bijdrage in de vorm van vrijwilligerswerk aan de school voor Zijnsoriëntatie.
Inschrijven: in overleg met Hans Knibbe