Themaworkshop

Kiezen voor Geluk

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de drie vormen van Geluk, leven vanuit Rijkdomsbewustzijn én in Zijnsoriëntatie. 

Er is een tijdloze bron van rijkdom en geluk in ons. Het contact met deze bron is het uitgangspunt in Zijnsoriëntatie. In Zijnsoriëntatie onderscheiden we drie soorten geluk:
relatief geluk, Spirit-geluk en Groot geluk.

Relatief geluk is het geluk dat samenhangt met jouw persoonlijke situatie: leven in een vrij land, zinvol werk hebben, een bevredigende partnerrelatie hebben, goede vrienden hebben, enzovoorts. Spirit-geluk gaat voorbij de relatieve omstandigheden. Wanneer je je vertrouwde psyche oriëntatie op jezelf en de wereld loslaat, kom je in contact met de ‘Spirit-dimensie’ waarin liefde en geluk inherent aanwezig zijn. Door je op deze subtielere dimensie af te stemmen, ontwaakt jouw vrije Spirit-vorm en ervaar je een vanzelfsprekende openheid, helderheid en liefde. Groot geluk is de herkenning van verlichting zelf: je herkent direct de
non-duale openheid van alle verschijningen.

Tijdens de tweedaagse workshop ontdek je verschillende facetten van deze drie vormen van geluk. Je leert dat je telkens opnieuw kunt kiezen voor Geluk, geluk dat losstaat van de relatieve omstandigheden. En je ontdekt hoe je je leven vorm kunt geven vanuit Rijkdomsbewustzijn.

De workshop wordt gegeven door Famke van Halteren. Na deze themaworkshop kun je jouw pad aan de school vervolgen met de Introductietraining van een halfjaar (die op 16 januari 2020 van start gaat) of de Zijnstraining (schooljaar 2020-2021).


Praktische informatie

Themaworkshop: Kiezen voor Geluk

Data: vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2020
Tijd: van 10.00 – 17.00 uur
Trainer: Famke van Halteren
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht
Prijs: € 240,-

Direct inschrijven