Themaworkshop: Kiezen voor Geluk

Kiezen voor Geluk

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de drie vormen van Geluk, leven vanuit Rijkdomsbewustzijn én in Zijnsoriëntatie. 

Er is een eeuwige bron van rijkdom en geluk in ons. Het contact met deze bron is het uitgangspunt in Zijnsoriëntatie. In Zijnsoriëntatie onderscheiden we drie soorten geluk: relatief geluk, Spirit-geluk en Groot geluk.

Relatief geluk is het geluk dat samenhangt met jouw persoonlijke situatie: zinvol werk hebben, een bevredigende partnerrelatie hebben, goede vrienden hebben, leven in een vrij land, enzovoorts. Spirit-geluk gaat voorbij de relatieve omstandigheden. Wanneer je de oriëntatie op jezelf en de wereld loslaat, maak je contact met de Zijnsgrond waar liefde en geluk inherent aanwezig zijn. Hier neemt jouw Spirit een vorm aan als gelukzaligheid, als licht, als onmiddellijk weten, als liefde, als schoonheid. Door je af te stemmen op de Spirit, raak je doordrenkt en getransformeerd door die gelukzalige kwaliteiten.
Groot geluk is de herkenning van verlichting zelf: je herkent direct de non-duale openheid van alle verschijningen.

Tijdens de tweedaagse workshop ontdek je de facetten van deze drie vormen van geluk. Je leert dat je telkens opnieuw kunt kiezen voor Geluk, geluk dat losstaat van de relatieve omstandigheden. Zo ervaar je hoe het is om je leven vorm te geven vanuit Rijkdomsbewustzijn. De workshop wordt gegeven door Famke van Halteren. Na deze themaworkshop kun je jouw pad aan de school vervolgen met de Introductietraining van een halfjaar (die op 31 januari 2019 van start gaat) of de Zijnstraining (schooljaar 2019-2020).


Praktische informatie

Themaworkshop: Kiezen voor Geluk

Data: vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2019
Tijd: van 10.00 – 17.00 uur
Trainer: Famke van Halteren
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht
Prijs: € 235,-