fbpx

Themaworkshop 1

Zijnsmeditatie

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in Zijnsoriëntatie en Zijnsmeditatie.

In deze tweedaagse workshop ontdek je de kunst van Zijnsmeditatie. Je leert om de dominantie van de psyche te doorbreken, te ontwaken uit de droom die de psyche creëert en wakker te worden in je ware aard. Zijnsmeditatie is de kunst om open in de onbeschreven ruimte te staan. En om – als je je ware aard hebt leren kennen – daar zo aan te wennen dat je ware aard als een voortdurende metgezel bij jou aanwezig is. Dan raakt je leven doordrenkt van lichtheid, gemak, blijheid, helderheid, zachtzinnigheid en goedaardigheid. Het is net alsof een innerlijk licht is gaan schijnen. Jouw uiterlijke leven is daarmee niet opeens anders geworden; het is wel oneindig dieper, mooier, interessanter en waardiger geworden.

In deze workshop word je uitgenodigd om – telkens opnieuw – kennis te maken met deze meditatieve grondhouding. Daarnaast maak je kennis met de rijke variatie van werkvormen in Zijnsmeditatie: meditatie in beweging, wakkerte-meditatie, visualisatie en rusten in Zijn.

Je kunt deze Themaworkshop los volgen, of als deel van de Introductietraining die bestaat uit de reeks van drie Themaworkshops:

  1. Zijnsmeditatie
  2. Vorm in Verbinding Zijn
  3. Kiezen voor Geluk

Praktische informatie

Themaworkshop 1: Zijnsmeditatie

Data: vrijdag 15 en zaterdag 16 december 2017
Tijd: van 10.00 – 17.00 uur
Leraar: Annet Posthuma
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht
Prijs: € 270,-

Direct inschrijven