fbpx

Themaworkshop 2

Vorm in Verbinding Zijn

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in het thema ‘altijd al in relatie/verbinding zijn’ en in Zijnsoriëntatie. 

De open aard van de werkelijkheid is dat we altijd in verbinding zijn, met alles en iedereen, of we dat nu ervaren of niet. Toch denken we ons vanuit ons gewoontezelf tot een afgescheiden ik, een eilandje, dat naarstig z’n best doet om zich te onttrekken aan elke vorm van verbinding. Vanuit dit eilandbesef zijn we voortdurend gericht op óf onze vorm óf de verbinding met de ander veilig te stellen. Het ene ten koste van het andere, omdat we denken dat we niet trouw aan onszelf én echt in contact met de ander kunnen zijn.

In deze tweedaagse werpen we het licht op de gewoontepatronen die we ontwikkeld hebben én gaan we voorbij die patronen. We ontdekken hoe we vanuit afstemming op de open contactvolle werkelijkheid van Zijn vanzelfsprekend in relatie zijn en we juist onze vorm in verbinding kunnen leven. Onze vorm blijkt levendig en helder, tegelijkertijd zijn we ongekend open en liefdevol in contact met alles en iedereen.

Je kunt deze Themaworkshop los volgen, of als deel van de Introductietraining die bestaat uit de reeks van drie Themaworkshops:

  1. Zijnsmeditatie
  2. Vorm in Verbinding Zijn
  3. Kiezen voor Geluk

Alle Themaworkshops worden zowel in Utrecht (NL) als in Antwerpen (BE) gegeven.


Praktische informatie

Themaworkshop 2: Vorm in Verbinding Zijn

Data: vrijdag 16 en zaterdag 17 februari 2018
Tijd: van 10.00 – 17.00 uur
Leraar: Annet Posthuma
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht
Prijs: € 270,-

Direct inschrijven