Themaworkshop 3

Kiezen voor Geluk

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de drie vormen van Geluk, leven vanuit Rijkdomsbewustzijn én in Zijnsoriëntatie. 

Er is een eeuwige bron van rijkdom en geluk in ons. Het contact met deze bron is het uitgangspunt in Zijnsoriëntatie. In Zijnsoriëntatie onderscheiden we drie soorten geluk: relatief geluk, Spirit-geluk en Groot geluk.

Relatief geluk is het geluk dat samenhangt met jouw persoonlijke situatie: zinvol werk hebben, een bevredigende partnerrelatie hebben, goede vrienden hebben, leven in een vrij land, enzovoorts. Spirit-geluk gaat voorbij de relatieve omstandigheden. Wanneer je de oriëntatie op jezelf en de wereld loslaat, maak je contact met de Zijnsgrond waar liefde en geluk inherent aanwezig zijn. Hier neemt jouw Spirit een vorm aan als gelukzaligheid, als licht, als onmiddellijk weten, als liefde, als schoonheid. Door je af te stemmen op de Spirit, raak je doordrenkt en getransformeerd door die gelukzalige kwaliteiten.
Groot geluk is de herkenning van verlichting zelf: je herkent direct de non-duale openheid van alle verschijningen.

Tijdens de tweedaagse workshop ontdek je de facetten van deze drie vormen van geluk. Je leert dat je telkens opnieuw kunt kiezen voor Geluk, geluk dat losstaat van de relatieve omstandigheden. Zo ervaar je hoe het is om je leven vorm te geven vanuit Rijkdomsbewustzijn.

Je kunt deze Themaworkshop los volgen, of als deel van de Introductietraining die bestaat uit de reeks van drie Themaworkshops:

  1. Zijnsmeditatie
  2. Vorm in Verbinding Zijn
  3. Kiezen voor Geluk

Praktische informatie

Themaworkshop 3: Kiezen voor Geluk

Data: vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018
Tijd: van 10.00 – 17.00 uur
Trainer: Famke van Halteren
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht
Prijs: € 270,-

Direct inschrijven