fbpx

14 t/m 16 september: Introductieworkshop o.l.v. Famke van Halteren

Introductieworkshop

Voor iedereen die geïnteresseerd is in Zijnsoriëntatie en de driejarige Zijnstraining.

Wil je in oktober 2017 nog starten met de Zijnstraining? Dan heb je nog één kans om voorafgaand daaraan de Introductieworkshop te volgen. De laatste mogelijkheid om deze voorbereidende driedaagse training te volgen is van donderdag 14 t/m zaterdag 16 september. Deze Introductieworkshop wordt begeleid door Famke van Halteren, die ook de trainer is van de Zijnstraining (groep 1L).

De Introductieworkshop dient niet alleen ter voorbereiding op de Zijnstraining, maar is ook ‘los’ als workshop te volgen. Zo kun je ervaren hoe het is om vanuit Rijkdomsbewustzijn te leven.

Leven vanuit Rijkdomsbewustzijn

Tijdens de driedaagse introductieworkshop krijg je een proeve van de Zijnsgeoriënteerde werkwijze en visie. Je zult ontdekken hoe er – los van alle gewoontes en krampen – een volledig vrije dimensie in jou is, die de bron blijkt te zijn van inherente Rijkdom. Vanuit contact met die bron ontstaat er een fundamenteel andere houding naar jezelf en je dagelijkse leven. Dit is de kern van het Zijnsgeoriënteerde pad van levenskunst. We nodigen je van harte uit om hier kennis mee te maken.

Korting op Zijnstraining

Wij vragen van studenten die willen starten met de Zijnstraining om eerst de Introductieworkshop te volgen. Zo ontdekken studenten of de Zijnstraining ook echt bij hen past. Om de financiële overwegingen van de studenten te beperken, ontvangen zij na deelname aan de Introductieworkshop een korting van 10% (= € 272,-) op de trainingskosten van het 1e jaar van de Zijnstraining (groep 1L).


Praktische informatie

 Utrecht, september 2017

Data: donderdag 14 t/m zaterdag 16 september 2017
Tijd: dagelijks van 10.00-17.00 uur
Trainer: Famke van Halteren
Adres: school voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht
Kosten: € 396,-

Direct inschrijven