Boeken over Zijnsoriëntatie

Het lezen van boeken of artikelen over Zijnsoriëntatie is een goede start om een beeld te krijgen van de Zijnsgeoriënteerde visie en de werkwijze van de school, maar ook om jezelf verder in Zijnsoriëntatie te verdiepen.

Alle Zijnsgeoriënteerde publicaties, onder andere geschreven door Hans Knibbe, zijn uitgegeven door Stichting Zijnsoriëntatie en/of opgenomen in het verkoopfonds van de stichting. Via de webwinkel van de stichting krijg je inzage in deze boeken en kun je ze direct bestellen. Ook het halfjaarlijkse tijdschrift ‘de Cirkel‘ wordt uitgegeven door Stichting Zijnsoriëntatie. Klik op de onderstaande links en je kunt de publicaties direct bestellen.

 Zijnsgeoriënteerde boeken

Gezonde Zelfliefde
Hans Knibbe
Zie, je bent al vrij!
Hans Knibbe

Rusten in Zijn
Hans Knibbe

Zijn en worden 001 (794x800) (794x800)Zijn en WordenHans Knibbe handboek (532x800)Handboek Zijnsoriëntatie Hans Knibbe coverVolmaakteStaatDe volmaakte staat
Hans Knibbe
De Tempel van de Relatie
Hans Knibbe
Meditatie in Beweging
Hans Knibbe
Tijdschrift de Cirkel
De heilige blik
Hans Knibbe
geinspireerd leven en werken.bewGeïnspireerd leven en werken
Rijsewijk & van Lammeren
See you are already free
Hans Knibbe

Overige Zijnsgeoriënteerde publicaties

Zitten in Zijn
Meditatieset
ZIJNInspiratiekaarten Zijnsoriëntatie in beeld
DVD

Ga naar de website van Stichting Zijnsoriëntatie voor meer informatie over deze publicaties. Deze boeken liggen ook ter inzage op de school voor Zijnsoriëntatie en zijn daar eveneens verkrijgbaar.